кошик 0

У Вашому кошику відсутні товари.

Салат Цезар

Filter

Таблиця  Список

Сортувати у порядку зменшення
Filter

Таблиця  Список

Сортувати у порядку зменшення

 Салат із перепелиними яйцями «Цезар»


Салат з маленькими перепелиними яйцями 2


  • Інгридієнти:
  • 500 грам курячого філе;
  • 2 помідори;
  • 4 перепелині яйця;
  • 3 пучка салату;
  • склянка сухарів;
  • 50 грам сиру;
  • 2 зубчики часничку;
  • 15 ложок майонезу.

Промиваємо філе проточною водою, варимо до готовності близько 25 хвилин. Студим і нарізаємо або рвемо на маленькі шматочки. Яйця також потрібно зварити, потім розрізати на чотири частини. Помідори розрізаємо на кубики.

готуємо Сухарики з батона, порізаного на дрібні шматочки, обсмажуємо їх на сковороді без масла. Натираємо сир. Майонез змішати з тиском часником.


На салатниці розкладаємо салатні листя, а зверху викладаємо порційно перемішане м’ясо з помідорами і яйцями. Посипаємо сиром і поливаємо майонезом. Зверху прикрашаємо сухариками.


Наш салат «Цезар» готовий до подачі на стіл.