кошик 0

У Вашому кошику відсутні товари.

Страви з перепелиних яєць

Товари, що відповідають вибору відсутні.

Страви з перепелиних яєць це доступна розкіш для всіх

 Перепелині яйця корисніші за курячі – це знають всі, але не всі вміють їх готувати.
Продукт можна вживати в їжу сирим, а також варити, запікати, смажити, маринувати, додавати в інші страви.

Ось декілька цікавих рецептів:

Зміст
  • Конвертики з морквою
  • По-шотландськи
  • Легкий суп
  • Салат з крутонами і куркою
  • Кулінарні хитрості
 

Конвертики з морквою


Фото: Страви з перепелиних яєць: доступна розкіш

Смачні та поживні слойки не віднімуть багато часу на приготування, але стануть одними з улюблених в твоєму меню.

Інгредієнти:

  • листкового тіста – 0,5 кг;
  • перепелиних яєць – 16 шт .;
  • моркви – 800 г;
  • рослинна олія – 2-3 ст. л .;
  • цибулина – 1 шт.
  • куряче яйце – 1 шт.
  • сіль, перець, петрушка.

Приготування:

  1. Яйця промити, залити водою, додати сіль – вони не потріскаються під час варіння. Готувати потрібно протягом 3 хвилин після закипання. Потім злити окріп і залити холодною водою.
  2. Овочі очистити. Морква подрібнити на тертці і тушкувати, додавши води, під кришкою 6 хв.
  3. Цибулю нарізати, смажити на олії 7 хв. Додати до нього моркву, дрібно нарізану петрушку, посолити, поперчити. Готувати ще 3 хв.
  4. Тісто тонко розкачати, нарізати квадратами.
  5. На кожен квадрат викласти моркву і по 1-2 яйця. Зробити конверти.
  6. Деко змастити і відправити туди конверти, змастити зверху збитим яйцем. У духовці нехай проведуть 25-30 хв.

 

По-шотландськи

Фото: Страви з перепелиних яєць: доступна розкіш


З перепелиних яєць можна приготувати незвичне блюдо, яке ефектно виглядатиме на фуршеті. Гарячі або холодні – ці кульки однаково смачні.

Інгредієнти:

    • перепелиних яєць – 12 шт .;
    • курячого філе – 300 г;
    • рослинна олія – 0,5 л;
    • куряче яйце – 1 шт .;
    • сухарів панірувальних – 150 г;
    • часник – 1 зубчик;
    • діжонськой гірчиці – 1 год. Л .;
    • борошна – 2 ст. л .;
    • петрушки – кілька гілочок;
    • сіль, перець.

Приготування:

    1. Філе подрібнити і відправити в блендер. Туди ж додати петрушку, часник, сіль, перець і гірчицю. Перетворити на фарш.
    1. Яйця зварити, очистити.
    1. Куряче яйце збити, посолити, поперчити.
    1. Борошно і сухарі насипати в різні тарілки.
    1. Фарш розділити на 12 частин.
    1. Тепер бери одну частину, роби коржик, всередину яйце, оформляй кульку. Таким способом потрібно готувати до смаження і інших.
    1. ульки обвалювати в борошні, потім занурювати в яєчну масу і сухарі.
    1. Масло розігріти в глибокій сковороді і обсмажити всі кульки у фритюрі по 7-8 хвилин для кожної сторони.

Петрушка, гірчиця і часник в цьому рецепті не обов'язкові.

 

Легкий суп

Фото: Страви з перепелиних яєць: доступна розкіш


Паличка-виручалочка для тих, хто не любить довго готувати.

Інгредієнти:

    • філе куряче – 1 шт .;
    • картопля – 2 шт .;
    • моркву і цибулю – по 1 шт .;
    • перепелині яйця – 10 шт .;
    • зелень, сіль, перець.

Приготування:

    1. Спочатку зварити курячий бульйон. Разом з м'ясом додати цілу цибулину – для смаку, кольору та збільшення вітамінної цінності. Видалити її після варіння.
    1. Філе дістати і обробити на шматочки.
    1. Картопля очистити і перетворити на кубики.
    1. З морквою надійти також – для краси картини в тарілці.
    1. Картопля з морквою відправити в бульйон і готувати, поки вони не стануть м'якими.
    1. Яйця можна розмішати в мисці, а потім влити, розмішуючи виделкою. Як варіант – розбивати цілими, але ближче до бульйону, щоб не бризкали.
    1. Проварити пару хвилин і вимкнути.
    1. Подавати із зеленню.

 

Салат з крутонами і куркою

Фото: Страви з перепелиних яєць: доступна розкіш


Основа з яєць і курки дає поживність, а овочі додають яскравий колірний акцент і роблять салат ще апетитно.

Інгредієнти:

    • філе курячого – 300-400 г;
    • перепелиних яєць – 3-4 шт .;
    • помідор – 2 шт .;
    • болгарський перець – 1 шт .;
    • білого хліба – 100 г;
    • раст. масло;
    • зелень, сіль, перець.

Приготування:

    1. Філе відбити, посолити, поперчити, за бажанням – приправити улюбленими прянощами. Обсмажити. Нарізати скибочками або кубиками.
    1. Перепелині яйця зварити, як звичайно. Розрізати навпіл.
    1. Овочі нашаткувати – помідори скибочками, а перець соломкою.
    1. Інгредієнти змішати (крім яєць). Заправка може бути такою: раст. масло з бальзамічним оцтом або сметана з гірчицею і каррі.
    1. Хліб перетворити на кубики, скропити раст. маслом і підсушити в духовці.
    1. Подавати із зеленню і грінками. Половинки яєць акуратно розмістити зверху.


Кулінарні хитрості


Фото: Страви з перепелиних яєць: доступна розкіш


Перепелині яйця можна приготувати в мікрохвильовці. Потрібно залити їх повністю водою, виставити таймер на 3 хвилини, потужність вибрати середню (500 Вт).

Варити традиційним способом до стану круто цей продукт потрібно 5 хв., Всмятку – 2 хв.


Які ще можна готувати страви з перепелиних яєць? Будь-які – бутерброди з рибою і зеленню, салати з морепродуктами, омлети або просто на відварні половинки яєць покласти трохи червоної ікри. Вибирай свій рецепт і доповнюй його власними уподобаннями.

Оригінал статті на сайті http://supermg.com/izha/stravi-z-jaec/1637-stravi-z-perepelinih-jaec-dostupna-rozkish.html